Technicus Processturing (m/v) - Dilsen (Lanklaar)

 
 
Vandersanden Group, is een toonaangevend en succesvol Belgisch familiebedrijf dat gevelstenen, keramische straatklinkers en isolatiepanelen met steenstrips produceert en verkoopt. Wij bieden producten aan die inspireren tot het ontwerp en de realisatie van mooie gebouwen en de aanleg van straten en tuinen. Al meer dan 90 jaar worden we gedreven door vakmanschap, mensgerichtheid, innovatie, integriteit en duurzaamheid. Werken bij Vandersanden Group betekent opgenomen worden in de grote Vandersanden familie van 600 enthousiaste medewerkers in België, Nederland, Duitsland, Frankrijk en UK. Samen realiseren wij een omzet van 160 miljoen euro.
 
Ter versterking van ons technisch team zijn wij op zoek naar een (m/v):
 

Technicus Processturing (m/v)

Vestiging Dilsen (Lanklaar)

Voor de productie van gevelstenen beschikt Vandersanden over een continu volautomatisch productieapparaat. Hierbij staan de computergestuurde drogerij en oveninstallaties, frequentiegeregelde aandrijvingen en de PLC-gestuurde productiemachines (onder meer kleiopslag, pers, zet- en afladingsmachines) centraal.
 
- Op al deze processen en machines voer je werkzaamheden uit op besturingstechnisch gebied en op gebied van preventief en curatief onderhoud. Dat houdt onder meer in:
 • ombouwen, inregelen en testen van de installaties,
 • overdragen van installaties aan productie,
 • functioneel ondersteunen van operatoren,
 • storingen opvolgen, analyseren en verhelpen,
 • het up-to-date houden van technische documentatie.
- Je zoekt actief naar verbetering en optimalisaties van de procesinstallaties en productiemachines.
- Je bent veelvuldig aanwezig op de werkvloer. Je werkt samen met de productieploegen afwisselend in
morgen- en middagpost.
- Je overlegt met en rapporteert aan de Ploegbaas Technici Processturing.

Profiel

Opleidingsniveau: Professioneel Bachelor technische richting of gelijkwaardig door ervaring.
 • Naast relevante ervaring in PLC-programmatie (bij voorkeur Siemens S7) is een basiskennis mechanica, elektriciteit, hydraulica en pneumatica een vereiste.
 • Ervaring in een geautomatiseerde productieomgeving is een pluspunt.
 • Je bent analytisch ingesteld en beschikt over een natuurlijke drive om continu te verbeteren. Je gaat steeds op een gestructureerde manier te werk.
 • Je hebt een groot kwaliteitsbesef en bent flexibel in werkuren. Je bent een teamspeler maar je kan ook zelfstandig werken.
 • Je bent bereid om deel te nemen aan de weekendpermanentie-beurtrol.
 • Je woont bij voorkeur in de nabijheid van Dilsen-Stokkem.

Aanbod

Vandersanden Group is een financieel gezonde en stabiele onderneming. We bieden je een boeiende job in een dynamische productieomgeving. Het loon is marktconform en wordt aangevuld met extralegale voordelen.

Interesse voor deze job?

Laat het ons weten! Wij nemen graag contact met je op.

Stuur je sollicitatiebrief samen met een gedetailleerd curriculum vitae naar Vandersanden Steenfabrieken NV, t.a.v. Ine Jans, HR-Medewerker, Nijverheidslaan 11 in 3650 Dilsen (Lanklaar), of mail deze informatie naar i.jans@vandersanden.com. Voor meer informatie over de functie kun je telefonisch contact opnemen via het nummer 089/ 560 268

Meer jobs

Wil je een gevarieerde job in een mensgericht familliebedrijf? Wij bieden boeiende jobs in een dynamische en geautomatiseerde productieomgeving. Zoek de job die bij jou past.