Geveltechnieker After Sales (m/v)

 

 

Vandersanden Group, is een toonaangevend en succesvol Belgisch familiebedrijf dat gevelstenen, keramische straatklinkers en isolatiepanelen met steenstrips produceert en verkoopt. Wij bieden producten aan die inspireren tot het ontwerp en de realisatie van mooie gebouwen en de aanleg van straten en tuinen. Al meer dan 90 jaar worden we gedreven door innovatie, klantgerichtheid, kwaliteit, integriteit en collegialiteit. Werken bij Vandersanden Group betekent opgenomen worden in de grote Vandersanden familie van 700 enthousiaste medewerkers in België, Nederland, Duitsland, Frankrijk en UK. Samen realiseren wij een omzet van 160 miljoen euro.

Om onze service te optimaliseren zoeken we een

Geveltechnieker After Sales (m/v)

Functie

 • Je gebruikt verschillende technieken om gevels te reinigen of te behandelen tegen vergipsing, vocht, vuil, enz. zoals zandstralen, hydrofoberen, stomen, enz.
 • Je staat ook in voor kleinere gevelherstellingen en bijkleuren van gevelstenen. Uiteraard zorgen we voor de nodige ondersteuning in eventueel bijkomende opleiding of uitbreiding kennis.
 • Je werkt op stellingen en in hoogtewerkers, je gebruikt deze volgens de veiligheidsrichtlijnen.
 • Heel België is jouw werkgebied.
 • In samenwerking met het Technical Support team, start je werven ter plaatse zelfstandig op en voer je de werken (meestal) alleen uit.

Profiel

 • Voor jou staan kwaliteit en veiligheid voorop.
 • Je kan zelfstandig werken, maar je werkt ook graag in teamverband.
 • Je hebt affiniteit met kleur, bent handig en gemotiveerd om bij te leren.
 • Het is een pluspunt als je al enige kennis hebt van bakstenen en van metsel-, verlijmings- of gevelreinigingstechnieken.  Uitbreidende opleidingen kunnen uiteraard voorzien worden.
 • Liefst heb je ervaring met hoogtewerkers.
 • Je hebt een rijbewijs C. Werven op langere afstand van je woonplaats, met eventuele overnachting(en) zijn geen probleem voor jou.
 • (Basis)kennis Frans is een pluspunt.

Aanbod

Bij Vandersanden word je onderdeel van een familie. Een team van vakmensen die plezier beleven aan wat ze doen. Je komt terecht in een ambitieuze, professionele, maar ook dynamische en informele omgeving. Ondernemerschap en eigen initiatief moedigen we aan!
We bieden je een marktconform loon, aangevuld met extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, een hospitalisatieverzekering en een groepsverzekering.
Hebben we je enthousiast en nieuwsgierig gemaakt? Super! Heb je vragen of wil je meer info over de job, dan kan je contact opnemen met Ine Jans, HR Medewerker: +32 89 56 02 68 of i.jans@vandersanden.com. Meer info over Vandersanden vind je op onze website: www.vandersanden.com.

Interesse voor deze job?

Laat het ons weten! Wij nemen graag contact met je op.

Stuur je sollicitatiebrief samen met een gedetailleerd curriculum vitae naar Vandersanden Group, t.a.v. Ine Jans, HR-medewerker Riemsterweg 300, 3740 Bilzen (Spouwen) of mail naar i.jans@vandersanden.com. Voor meer informatie over de functie kun je je wenden tot Ine Jans, HR medewerker, op het nummer 089 / 560 268.

Meer jobs

Wil je een gevarieerde job in een mensgericht familliebedrijf? Wij bieden boeiende jobs in een dynamische en geautomatiseerde productieomgeving. Zoek de job die bij jou past.