Wat als je niet de gewenste isolatiedikte kan plaatsen?

Als je door het rooilijndecreet niet de gewenste isolatiedikte kunt plaatsen, combineer het esoleren™ dan met spouwvulling. Zo behaal je toch de beoogde isolatiewaardes.

Stel je niet de vraag of je moet esoleren™ (isolatie aan de buitenmuur met E-Board® en steenstrippen) OF je spouwmuur opvullen, maar eerder of je beide technieken wil combineren. Want op z’n eentje is spouwmuurisolatie niet voldoende op langere termijn. Heeft je woning al een geïsoleerde spouwmuur, ontdek hoe je met esoleren™  koudebruggen elimineert en nog meer energie bespaart.

Isolatieprof Nathan Van Den Bossche: “Alleen via je buitenmuur heb je genoeg opties om optimaal bij te isoleren." Van Den Bossche benadrukt dat ook voor woningen met ‘minispouw’ er verbetering mogelijk is op energievlak. Toch is zelfs spouwmuurisolatie van 5 cm dik niet genoeg om straks aan de energie-eisen te voldoen. 

 
About the author
Ann Bellinkx | Websitespecialiste en onderhandelaar voor de beste mediadeals. Ze komt graag to the point, houdt van alles wat homemade is en heeft een zwak voor mooie stofjes. Genieten is voor haar quality time met haar gezin en gezellige etentjes.