Trots op onze Limburgse exportprijs

Voka – Kamer van Koophandel Limburg reikte gisteren voor het eerst de Limburgse exportprijs uit. Onze firma behaalde deze prijs in de categorie ‘bedrijf met meer dan 50 werknemers’! En daar zijn we trots op.

Exportprovincie
Voka Limburg wil het exportsucces van bedrijven in Limburg meer onder de aandacht brengen. Daarom organiseerde het voor het eerst de uitreiking van de Limburgse exportprijs. Een jury van experts bepaalde de winnaars aan de hand van vooraf bepaalde criteria.
 
Exportprijs
Op dinsdag 6 oktober, tijdens de Week van het Internationaal Ondernemen, reikte Voka Limburg de prijs uit in 3 categorieën. In de categorie ‘bedrijf met meer dan 50 werknemers’ bekroonde de jury ons voor het succesverhaal in de exportlanden. Wilfried Lenaers, Directeur Sales & Marketing: “We focussen op merkbekendheid, lange termijnrelaties, een aangepaste organisatie en lerende teams. Een wisselwerking dus tussen ons en onze exportpartners. Het doel is om van hen het verlengde van onze organisatie te maken, zodat de klant overal een vergelijkbare, stabiele ervaring krijgt met het merk Vandersanden.”
 
Zowel nationaal als internationaal is baksteen in veel regio’s nog altijd het meest gebruikte bouwmateriaal voor gevels. En met dit oeroud product houden we de lokale, sfeervolle straatbeeldcultuur in stand. Wilfried Lenaers: “We proberen buitengewoon gewoon te zijn. Gewoon, omdat de buurlanden onze belangrijkste exportmarkten zijn. Buitengewoon, omdat we door de export uitgroeiden tot de grootste familiale producent van handvormgevelstenen in Europa. Daarbij blijven we financieel heel gezond en helpen we schitterende gebouwen realiseren. In onze buurlanden, maar ook ver daarbuiten."
Exportparels
Bekijk een aantal van onze exportparels. Het zijn mooie resultaten dankzij een gericht exportplan, in samenwerking met de exportpartners. Een paar van deze projecten passeerden ook al de revue op de blog: