Congres & Forum Publieke Ruimte 2020

“De liefde voor keramiek. Daar is het in 1925 mee begonnen. Dat gaat samen met onze passie voor schoonheid, innovatie, vakmanschap en aandacht voor mens en milieu.”

MEDEDELING: Vanwege het Corona-virus is het Congres & Forum Publieke Ruimte VERPLAATST naar 9 juni 2020. Lees het bericht van de organisatie

 

Maak tijdens Congres & Forum Publieke Ruimte – 17 maart in ICC Gent – kennis met de noviteiten van Vandersanden. Creëer mooiere straten, gevels en pleinen door grootformaat Linge® kleiklinkers en wapen u tegen de klimaatverandering door onze Drainflow® waterpasserende bestrating.

Vergroot uw kennis en netwerk

Het Congres en Forum Publieke Ruimte is de jaarlijkse hoogmis voor alles rond openbare ruimte in Vlaanderen en Brussel. Vandersanden is hoofdsponsor en toont daarmee haar leidende rol in de markt. Bovendien presenteren we noviteiten die de publieke ruimte mooier en leefbaarder maken.

Kom bij ons langs in het Forum en ervaar de meerwaarde van gebakken bestratingsoplossingen.

Neem deel aan onze praktijktafel: Suikerpark Veurne

Op de site van de oude suikerfabriek in Veurne wordt de compleet nieuwe stadswijk “Suikerpark” gebouwd. Een pilootproject voor de Westhoek, ontstaan vanuit een duurzaam Masterplan. Tijdens de sessie vertellen we u alle ins en outs over dit bijzondere project, vanuit het perspectief van de opdrachtgever, landschapsarchitect, aannemer en fabrikant.

Tijdstip: 10u30 – 11u00

Vol=vol! Max. 12 deelnemers. Wees er tijdig bij en schrijf u nu in!

NIEUW: Linge® formaat kleiklinkers

Een openbare ruimte die net dat beetje anders en ook extra duurzaam is. Een omgeving die mensen een speciaal gevoel geeft, omdat de straten en pleinen iets authentieks hebben en rust en eigenheid uitstralen.

Dit soort mooie ambities past perfect bij de unieke Linge®-serie, de grootformaat kleiklinkers van Vandersanden.

Wie mooie ambities wil waarmaken, heeft goede keuzemogelijkheden nodig. Daarom is de Linge® verkrijgbaar in vier formaten, in een veelvoud aan kleuren en uitvoeringen. Ontdek ze op 17 maart.

NIEUW: Drainflow® waterpasserende kleiklinkers

De grootste uitdaging van onze tijd is de aanpassing aan klimaatverandering. Bovendien zet de verstedelijking door.

Wegverharding is dan niet het probleem maar dé eenvoudige oplossing tegen hevige regenval. Met onze Drainflow® waterpasserende kleiklinkers laat u hemelwater gemakkelijk infiltreren naar de bodem. Het mooiste is dat uw straatbeeld ook nog eens fraai en rustiek blijft door de kleiklinkers.

Ervaar het in levende lijve tijdens het congres.

Wilt u graag een afspraak maken of meer weten over onze noviteiten?

Neem contact met ons op