×

Laat je inspireren door onze realisaties en toekomstbouwers. Ontdek het nieuwe Vandersanden.

Service & Academy

Vandersanden streeft ernaar om het meest klantgerichte bedrijf in de sector te zijn op het gebied van kennis en kennisdeling. We geven daar op verschillende manieren inhoud aan, zoals het adviseren en ondersteunen van klanten bij de keuze en verwerking van onze producten. Ook kan er een opleiding of training gevolgd worden via de Vandersanden Academy. Verder organiseren wij bezoeken, workshops en seminaries zodat iedereen in aanraking kan komen met Vandersanden.

Service

Algemene vragen en Pre-sales

Wenst u informatie of documentatie over onze producten ontvangen of een staal aanvragen dan kunt u uw wensen kenbaar maken door het contactformulier in te vullen of te bellen naar (+32) 089 51 01 40.

Bent u geïnteresseerd in referentieadressen van realisaties in uw buurt, maak dan gebruik van onze referentietool.

Werfadvies & After-Sales

Als u kiest voor producten van Vandersanden kunnen wij u ondersteunen tijdens de opstart van een werf en tijdens de bouw voorzien van technisch advies op de werf, bijvoorbeeld bij het verwerken van onze stenen of systemen.

Contacteer ons door een e-mail te sturen naar service@vandersanden.com of te bellen naar (+32) 089 51 01 60.

Technische vragen

Heeft u technische vragen over onze producten? Verwerkingsadvies nodig?

Contacteer ons door een e-mail te sturen naar technicalsupport@vandersanden.com of bel ons op telefoonnummer (+32) 089 51 01 60.

Wij helpen u graag verder!

Academy

Opleidingen

Bij Vandersanden bieden we verschillende soorten trainingen en opleidingen aan. Van informatiesessies en praktische workshops tot seminaries en masterclasses. We willen onze kennis en kunde graag met jullie delen.

We verzorgen ook opleidingen op maat voor groepen vanaf 10 personen. Voor meer informatie gelieve contact op te nemen via academy@vandersanden.com of telefonisch via (+32) 089 51 01 60.

 

 

 

“We bieden verschillende soorten trainingen en opleidingen aan voor verschillende doelgroepen. Zij worden begeleid door professionals.”   

 

Nele Swennen, Technical Training Coördinator

Rondleiding

Ook kunt u onze fabriek in Spouwen bezoeken om een blik te werpen achter de schermen van het productieproces.