×

Laat je inspireren door onze realisaties en toekomstbouwers. Ontdek het nieuwe Vandersanden.

Overzicht

Vandersanden Group haalt Limburgse exportprijs binnen

07/10/2015

Exportprovincie

Voka Limburg wil het exportsucces van bedrijven in Limburg meer onder de aandacht brengen. Daarom organiseerde het voor het eerst de uitreiking van de Limburgse exportprijs. Een jury van experts bepaalde de winnaars aan de hand van vooraf bepaalde criteria.
 

Exportprijs

Op dinsdag 6 oktober, tijdens de Week van het Internationaal Ondernemen, reikte Voka Limburg de prijs uit in 3 categorieën. In de categorie ‘bedrijf met meer dan 50 werknemers’ bekroonde de jury Vandersanden Group voor haar succesverhaal in de exportlanden. Wilfried Lenaers, Directeur Sales & Marketing: “We focussen op merkbekendheid, lange termijnrelaties, een aangepaste organisatie en lerende teams. Een wisselwerking dus tussen ons en onze exportpartners. Het doel is om van hen het verlengde van onze organisatie te maken, zodat de klant overal een vergelijkbare, stabiele ervaring krijgt met het merk Vandersanden.”
 
Zowel nationaal als internationaal is baksteen in veel regio’s nog altijd het meest gebruikte bouwmateriaal voor gevels. Vandersanden Group slaagt er in om met een oeroud product de lokale, sfeervolle straatbeeldcultuur in stand te houden. Wilfried Lenaers: “We proberen buitengewoon gewoon te zijn. Gewoon, omdat de buurlanden onze belangrijkste exportmarkten zijn. Buitengewoon, omdat we door de export uitgroeiden tot de grootste familiale producent van handvormgevelstenen in Europa. Daarbij blijven we financieel heel gezond en helpen we schitterende gebouwen realiseren. In onze buurlanden, maar ook ver daarbuiten."
 

Exportparels

Bekijk een aantal exportparels. Het zijn mooie resultaten dankzij een gericht exportplan, in samenwerking met de exportpartners.