×

Laat je inspireren door onze realisaties en toekomstbouwers. Ontdek het nieuwe Vandersanden.

Nieuws

 

Nieuwsoverzicht

Gevelbescherming tegen vervuiling en vergipsing met geïmpregneerde bakstenen van Vandersanden
28/01/2020

Spouwen-Bilzen, 28 januari 2020 - Baksteenproducent Vandersanden biedt als allereerste bedrijf op grote schaal dé oplossing tegen het fenomeen van witte uitslag op de gevel (zoutuitbloeiingen en vergipsing), en zorgt tegelijk voor betere bescherming tegen vervuiling. Het gaat om geïmpregneerde bakstenen, een unieke techniek die gevelstenen waterafstotend maakt. 

>
Vandersanden wordt hoofdaandeelhouder van keramische specialiteiten-fabriek St. Joris
30/09/2019

St. Joris Keramische Industrie is Europa’s grootste producent van keramisch geglazuurde stenen. Om de toekomstplannen van het bedrijf te garanderen, zocht St Joris aansluiting bij een partner die over voldoende middelen en marktkracht beschikt. Zo kwamen ze bij Vandersanden Group terecht.

>
23/09/2019
Vandersanden Group maakte vandaag bekend dat het zijn Noord-Duitse sectorgenoot Ziegelwerk Blomesche Wildnis overneemt. Ziegelwerk Blomesche Wildnis is net als Vandersanden een familiaal bedrijf dat al generaties lang vakmanschap en duurzaamheid hoog in het vaandel draagt.
>
LNG-wagens van Brauer Grondverzet & Transport
26/08/2019

Brauer Grondverzet & Transport, Vandersanden en Shell hebben de handen in elkaar geslagen om het transport van kleidelen van Duitsland naar Kessel (NL) te verduurzamen. Het initiatief komt van Brauer Grondverzet & Transport. Algemeen directeur Michel Sabella: “Twee kiepwagens waren aan vervanging toe en wij wilden die gelegenheid benutten om over te stappen op LNG-wagens. Dat kunnen we niet alleen, daarvoor hebben we de steun van Vandersanden en Shell nodig.”

>

Pagina's