×

Laat je inspireren door onze realisaties en toekomstbouwers. Ontdek het nieuwe Vandersanden.

 

 

Virtual reality beleving
 

Op 1 februari wordt de Dag Van De Openbare Ruimte georganiseerd in Brussels Expo. Deze dag staat volledig in het teken van ontwerp, onderhoud, inrichting en beheer van de openbare ruimte.
Op onze stand gaan we u onderdompelen in een unieke 360° virtual reality baksteen beleving. Indrukwekkend en inspirerend om tot nieuwe ideeën voor uw project te komen. De kleiklinker is een natuurlijk bestratingsmateriaal, geproduceerd zonder kunstmatige toevoegingen. Ze zijn door en door gekleurd, waardoor de kleurintensiteit met de jaren alleen maar toeneemt.

Bezoek onze stand 3.43 en ervaar wat wij voor u kunnen betekenen.

 

 

Linge® formaat

Stap af van de standaard met het Linge®formaat. Deze straatbaksteen maakt het straatbeeld uniek en eigenzinnig. De ruime afmetingen (ca. L 245 x B 60 of 80 mm) zijn perfect in verhouding en doen niets af aan het verband of de verwerking. Het Linge® formaat is de ideale combinatie van robuust én subtiel en geeft de ruimte een bijzondere uitstraling. De Linge® is verkrijgbaar in vier uitvoeringen.

 

 

Direct registreren

Wij koesteren het unieke belevingsgevoel van ons natuurproduct en helpen u om duurzame en tijdloze openbare ruimten te creëren. U heeft keuze uit het grootste assortiment gebakken bestrating in Europa. Ontdek het en daag ons uit, zodat wij ons vakmanschap kunnen vertalen in deskundig advies en karaktervolle producten.

Daarom bent u tijdens de Dag van de Openbare Ruimte van harte welkom op onze stand 3.43.

 

Vandersanden
 

Vandersanden ademt baksteen. Naast onze karakteristieke straatbakstenen kunnen we u helpen met nog meer keramische hoogstandjes. Als business partner bouwen we aan duurzame relaties gebaseerd op openheid en vertrouwen. Samenwerken met Vandersanden Group betekent opgenomen worden in de grote Vandersanden familie.

 

>Assortiment Bylandt >Assortiment HUWA