Bekijk in 5 stappen hoe jouw woning eruit ziet na een gevelrenovatie

Als je je gevel wil isoleren en tegelijkertijd wil renoveren, dan kan dat eenvoudig met het E-Board isolatiesysteem. Je gevel is perfect geïsoleerd en je krijgt er een gloednieuwe bakstenengevel bovenop. Maar hoe zal jouw woning eruit zien na een renovatie met E-Board? Om je hiervan een idee te geven, is er de simulatietool: Exterior Makeover. In 5 eenvoudige stappen bekleed je je woning virtueel met een nieuwe baksteen.

In de tool heb je de keuze uit het ruime aanbod aan baksteenkleuren van Vandersanden Group. Wil je 2, 3 of misschien wel meer bakstenen combineren? Dat kan. Ook de voegkleur kies je zelf. Wie wenst, kan zijn renovatie afwerken met natuursteenelementen, bijvoorbeeld in de vorm van een plint.
 

5 stappen naar een nieuwe bakstenen gevel

 
1.       Neem een foto van je huis. Hiervoor ga je best recht voor je huis staan en neem je een frontale foto. Dit geeft het meest realistische resultaat. Daarna laad je de foto op in de Exterior makeover tool.
2.       Bepaal de afmetingen van je woning.
3.       Selecteer de vlakken die je wil inkleden met baksteen. Knip ramen en deuren uit.
4.       Kies je gevelsteen, voegkleur en eventuele natuurstenen afwerking
5.       Bekijk je voor en na resultaat. Print, mail of deel je renovatie op Facebook.
 

Hall of fame

Is je makeover geslaagd? Post hem dan zeker in onze hall of fame. Hier kan je alle voor en na beelden bekijken van geslaagde renovaties.

Lees meer over E-Board gevelisolatie