E-BOARD®, DE TOTAALOPLOSSING VOOR
RENOVATIE, NIEUWBOUW EN PROJECTBOUW

Wat is E-Board®?

Zoekt u een gecertificeerde totaaloplossing om gevels te renoveren en isoleren, dat ook geschikt is voor nieuwbouw? Ga dan voor E-Board®: een duurzaam systeem voor gevelisolatie dat bestaat uit een combinatie van EPS-isolatiepanelen, bevestigingsmaterialen en baksteenstrips.

Waarom E-Board®?

E-Board® wordt als een isolatieschil tegen de bestaande buitenmuren gemonteerd, of als spouwloze isolatie tegen het binnenblad. De gepatenteerde E-Board®-panelen sluiten naadloos in elkaar met tand-en-groef en haaklas-verbindingen. De montage zorgt voor een maatvast, waterdicht én dampdoorlatend systeem.

Omdat E-Board® rechtstreeks bij gevelrenovatie kan worden aangebracht op de bestaande buitenmuur, is van sloopwerk geen sprake. Meer nog, bewoners hoeven tijdens de werkzaamheden zelfs niet te verhuizen.

E-Board® Actueel

Opleidingen

Wilt u E-Board® leren plaatsen? Meld u dan hier aan voor onze E-Board® opleidingen. Voor zowel professional als doe-het-zelver.

Zoek realisaties in uw buurt!

Gebruik de referentietool om adressen van E-Board® realisaties in uw buurt te vinden!

Een gecertificeerd isolatiesysteem

De Belgische Unie voor de technische goedkeuring in de bouw, heeft aan E-Board® de technische goedkeuring met certificatienummer ATG 3089 toegekend. 

Vraag de brochure aan

Lees alles na in de E-Board® brochure. Vraag hem nu aan via het formulier.

Contact

Neem gerust contact op om kennis te maken met E-Board®.
Wij adviseren u vrijblijvend over de mogelijkheden voor gevelisolatie bij uw bouw- of renovatieproject.
 
Neem contact met ons op of bel uw E-Board® expert op
(+32) 089 51 01 40.