We zijn met vijven die schrijven

Hoog tijd om ons eens voor te stellen, vind je niet? We zijn het blog team van Vandersanden. Vijf marketeers, elk met zijn of haar eigen specialiteiten, interesses en schrijfstijl. Maar het belangrijkste – en wat elke week een bericht doet verschijnen op onze blog – is teamwork.

Belangrijke info

Als je met bouwen of verbouwen bezig bent, springen er snel heel veel vragen in je hoofd. Of je nu zelf gaat bouwen of een plan maakt voor iemand die gaat bouwen. We proberen informatie te geven die zowel de particulier als de professioneel aanspreekt. Dus heb je een vraag of een item waar je meer over wilt lezen, laat het ons weten.

Het team

En dan nu, het team. Jazeker, we zijn een goed team, al zeg ik het zelf. We zijn niet het type team dat op teambuildings in bomen gaat hangen. Neenee, we zijn op dat vlak – hoe zal ik het zeggen – bourgondischer ingesteld. Lekker gaan eten, gezelligheid, eens goed lachen: zo ziet het versterken van ons team eruit.
 
Ik stel ze aan je voor. – tromgeroffel –
Dominique Nassen: Marketing Manager en een echte baksteen-nerd met ruim 2 decennia ervaring op de teller. Houdt van een goede discussie, én van teamwork. Bijna zoveel als van de Italiaanse keuken. Verliest zijn cool compleet als één van beide voetbalzonen scoort. Of net niet scoort.
 
Ann Bellinkx: Websitespecialiste en onderhandelaar voor de beste mediadeals. Ze komt graag to the point, houdt van alles wat homemade is en heeft een zwak voor mooie stofjes. Genieten is voor haar quality time met haar gezin en gezellige etentjes.
 
Bart Gregoor: Export Marketeer en koffie aficionado. Hij is véél creatiever dan administratief, kan moeilijk zwijgen en draait nooit rond de pot. Hijst zich vaak in spannende lycra of wollen pakjes om uren en dagen een tweewieler vooruit te stoempen. Naar het schijnt heel plezant.
 
Fenke Paus: Hollandse nuchterheid met een grote passie voor fotografie. Naast een brede marketing interesse heeft ze stiekem een lichte verslaving aan Facebook en Pinterest.
 
En dan nog mezelf, Heleen Grootaers: Interne communicator en Email Marketing specialiste. Ik zie onmiddellijk dt-fouten, hou het kort en krachtig en googel heeeel graag. Wil je mijn aandacht? Zeg gewoon New York en ik ben all ears.

Wie is de schrijver?

Heb ik je nieuwsgierig gemaakt? Vanaf nu kan je onder elk blogbericht zien wie de schrijver is. Je kan ook een reactie achterlaten of het bericht delen via social media.
 
Heb je vragen? Bel ons: 089 510 140 of stuur een mailtje: info@vandersanden.com.
About the author
Heleen Grootaers | Interne communicator en Email Marketing specialiste. Ze ziet onmiddellijk dt-fouten, houdt het kort en krachtig en googelt heeeel graag. Wil je haar aandacht? Zeg gewoon New York en ze is all ears.