Maak je eigen referentieroute in 5 stappen

Ga je binnenkort bouwen of heb je verbouwingsplannen aan je bestaande gevel? De baksteen bepaalt voor een heel groot deel de uiteindelijke look van je huis. Een belangrijke beslissing dus! Die maak je best niet zo maar a.d.h.v. foto’s in een folder of op een website. Dat kan soms een vertekend beeld geven. Heb je al een bepaalde kleur of meerdere kleuren in gedachten? Dan bekijk je die best ook eens ‘live’. Dit kan je doen door referentieadressen te bezoeken. Referenties zijn voorbeelden van huizen die gebouwd zijn met Vandersanden gevelstenen. Met de nieuwe online referentietool stel je nu zelf een route samen met referenties van jouw keuze.

Hoe werkt de referentietool?

Heel eenvoudig. Ga naar referenties.vandersandengroup.be, meld je aan en volg deze 5 stappen:

  1. Kies je steen: dit kan 1 steen zijn als je je gevel in 1 kleur wil. Deze kan je dan nog vergelijken met andere kleurtjes.  Wil je graag 2 kleuren baksteen combineren in je gevel? Klik dan op ‘steencombinatie’ en kies 2 kleuren.
  2. Kies of je gevels met voeg of zonder voeg wil zien. Je kan ook voor ‘Zero’ kiezen. Dit geldt enkel voor de kleuren die in dit formaat beschikbaar zijn. Zero is ook een voegloze uitvoering.
  3. Bepaal je locatie. Nu krijg je een lijst met referentieadressen bij jou in de buurt of bij de locatie die je aangaf.
  4. Selecteer de gewenste adressen op de kaart of in de lijst
  5. Klik op ‘mijn route’ en je krijgt een route op maat van de door jou gekozen referentieadressen. Nu kan je nog het start- en eindpunt wijzigen als je dat wil.

Jouw samengestelde route kan je opslaan, mailen en printen. TIP! Gebruik de tool ook op je smartphone. Dan kan je, via de knop ‘Google maps’, ook dadelijk navigeren naar de adressen.

Referenties bekijken is belangrijk bij de keuze van je gevelsteen, maar het biedt ook ideeën voor je bouwproject. Zo kan je eens kijken hoe anderen het deden. Welke ramen plaatsten zij bij die gevelsteen? Welk metselverband kozen ze of welke kleur voeg past nu best bij die baksteen?

Start nu je inspiratietocht voor je bouwproject!

About the author
Websitespecialiste en onderhandelaar voor de beste mediadeals. Ze komt graag to the point, houdt van alles wat homemade is en heeft een zwak voor mooie stofjes. Genieten is voor haar quality time met haar gezin en gezellige etentjes.