De grootse bouwbeurs van Vlaanderen komt eraan: bis 2015

Heb je bouw of renovatieplannen? Dan is de bis beurs de ideale plaats om info te verzamelen. We presenteren er 5 nieuwe baksteenkleuren en pakken uit met werfbegeleiding bij ons isolatiesysteem E-Board.

De baksteen blijft voor de Belg nog altijd hét favoriete gevelmateriaal. Maar smaken, tendensen en stijlen veranderen. Ingenieurs en steenbakkers tasten daarom constant de grenzen af en creëren nieuwe formaten, nieuwe kleuren en nieuwe producten. Wij zetten in op een nieuwe trend: aardse, naturelle kleuren. Zachte pasteltinten in grijs, bruin en beige. Deze aardse tinten zorgen voor eenvoud, rust en harmonie met de natuur.
 
5 nieuwe baksteenkleuren, vers uit de oven
Hagen: grijze basis met witte, zachtgrijze tot bruinige nuances
Haldor: grijze basis met witte en grijze nuances en donkere sintelvlekken
Berit: grijze basis met lichte, gele en blauwe nuances
Runar: grijs-beige basis met lichte nuances
Flemming: donkerbruin-grijze basis met zachte nuances
 
Deze kleuren zijn een uitbreiding van het Wasserstrich gamma. Wasserstrich bakstenen krijgen hun structuur met behulp van water. De steen is hierdoor relatief glad en heeft niet veel nerven.
Ga je renoveren?
Dan is E-Board misschien de oplossing. E-Board is een handig en duurzaam isolatiesysteem. Het bestaat uit hoogwaardige isolatieplaten en steenstrips die de doe-het-zelver of de aannemer gemakkelijk kan plaatsen. Resultaat: je woning is energiezuiniger én je hebt een gloednieuwe bakstenen gevel. Om een idee te krijgen, bekijk realisaties met E-Board.
 
Zelf isoleren en renoveren met professionele hulp
De doe-het-zelf markt zit in de lift, maar soms is de drempel nog te hoog. Daarom willen we aan meer doe-het-zelvers de kans geven om hun energiekosten drastisch te verlagen. In samenwerking met onze exclusieve E-Boardpartners pakken we uit met werfbegeleiding bij het E-Boardsysteem.
 
Maarten Leën, Business Development Manager bij Vandersanden Group: “Doe-het-zelvers die voor E-Board kozen, kregen al ondersteuning met een uitgebreide montagehandleiding. Maar we willen hierin verder gaan. Ons doel is om van elke E-Boardwerf een succes te maken. De doe-het-zelver moeten we daarom zo goed mogelijk begeleiden. We werken samen met exclusieve
E-Boardpartners die het servicepakket aanbieden.”
 
Wat houdt dat ondersteuningspakket in? Dat lees je hier.
Profiteer van onze kortingen tot 350 euro
Vraag op onze stand naar jouw waardebonnen. Voor gevelstenen en kleiklinkers ontvang je een kortingsbon van 100 euro. Bij aankoop van E-Board gevelisolatie ontvang je een kortingsbon tot 250 euro.
 
Doe ook mee aan de wedstrijd van bis samen met hetportaal.be. De actie loopt nog tot en met 11 oktober. Wil je kans maken op een goodiebag gevuld met kortingsbonnen, gadgets en nog andere leuke dingen? Haast je dan naar de wedstrijdpagina!
 
Bis, praktisch
De bis beurs gaat door in de hallen van Flanders Expo in Gent.
Je vindt ons in hal 1, stand 1416. Onze adviseurs beantwoorden graag al je vragen.
 
Meer info vind je op www.bisbeurs.be.