Batibouw 2016: kies voor een fascinerende gevel

We presenteren op Batibouw vijf zachte, naturelle kleuren met een Wasserstrich afwerking. Dankzij deze techniek hebben de bakstenen een licht gestructureerde textuur. De kleurtinten variëren van zacht grijs, bruin tot beige. In het gamma van handvormgevelstenen breiden we uit met een ultra witte gevelsteen, Perla. Zoals de naam al doet vermoeden, een witte, uniforme baksteen met een meer generfde en bezande oppervlaktetextuur.

Vers uit de oven

Hagen WS: grijze basis met witte, zachtgrijze tot bruinige nuances
Haldor WS: grijze basis met witte en grijze nuances en donkere sintelvlekken
Berit WS: grijze basis met lichte, gele en blauwe nuances
Runar WS: grijs-beige basis met lichte nuances
Flemming WS: donkerbruin-grijze basis met zachte nuances
Perla: uniform witte baksteen

Win 1 van de 10 waardebonnen van € 1.000

Om kans te maken op één van deze cadeaubonnen volstaat het om deel te nemen aan een zoekactie op onze website. Vanaf 25 februari verstoppen we 3 bakstenen cadeautjes. Vind je één van deze cadeautjes, doe je dadelijk een gooi naar één van de 10 waardebonnen van 1.000 euro. De winnaars kiezen om dat bedrag te besteden aan gevelstenen, kleiklinkers of E-Board gevelisolatie.
 
Wil je deelnemen, meld je dan nu al aan op www.10x1000.be. Je krijgt op 25 februari een persoonlijke uitnodiging om deel te nemen aan de wedstrijd.

Ontvang je kortingsbon op onze Batibouwstand

Voor gevelstenen en kleiklinkers ontvang je een kortingsbon van 100 euro. Bij aankoop van E-Board gevelisolatie ontvang je een waardebon tot 250 euro. Kom dus zeker naar onze stand: hal 5, stand 207. Tot dan!
 
T: 089 510 140
About the author
Heleen Grootaers | Interne communicator en Email Marketing specialiste. Ze ziet onmiddellijk dt-fouten, houdt het kort en krachtig en googelt heeeel graag. Wil je haar aandacht? Zeg gewoon New York en ze is all ears.