Tips

Preview! Bekijk uw huis voor en na de gevelrenovatie

Vorm nu al een beeld van de nieuwe look & feel van uw gevel met E-Boardpanelen met de gevelsimulator Exterior makeover! U ziet meteen uw huis in waarde stijgen met deze gevelafwerking .

 

14 cm rooilijnoverschrijding toegestaan bij buitenmuurisolatie

Na de goedkeuring van het aangepaste decreet op de ruimtelijke ordening door de bevoegde commissie van het Vlaams Parlement op 8 mei 2009 mag u bij het plaatsen van buitenmuurisolatie wel de rooilijn tot 14 centimeter overschrijden...

Check de E-Board handleiding

Vraag de gedetailleerde montagehandleiding aan of download hem nu.

Bereken prijs van het E-Board pakket voor uw gevel

Dankzij de automatische prijsbereking krijgt u een idee over de totale prijs van het E-Board pakket voor uw gevel. U ontvangt een overzicht in pdf met een indicatieve prijsofferte. Gegevens verzamelen en start!

3 manieren voor isoleren buitenmuren

Gemiddeld ontsnapt 26% van de warmte in een standaard woning langs de muren. Uw buitenmuren isoleren levert u dus meer wooncomfort en een lagere energiefactuur op. Bovendien spaart u zo het milieu...

Start met een schone lei.

De muren die u met E-Board of E-Brick wil isoleren moeten spik en span zijn. Zorg ook voor een vlak geveloppervlak en vergeet niet uw bedrading goed te bevestigen voor u start met de gevelrenovatie of nieuwbouwplaatsing. 

 

Premies 2016 voor muurisolatie met E-Brick en E-Board

Als u in 2016 muurisolatie aanbrengt op de bestaande gevel van uw woning ontvangt u in Vlaanderen een max. energiepremie van €15/m². In het Brussels Gewest is dat 40, 45 of 50€/m², afhankelijk van het inkomen. Bovendien kan u ook van een combinatiepremie genieten indien u een gelijktijdige investering doet in muurisolatie en raamvervanging. Bekijk hier het overzicht van alle mogelijke premies.