E-Board® opleiding

Schrijf u nu in!

Deze opleiding bestaat uit een theoretisch deel en een praktijk gedeelte. In de voormiddag wordt de theorie besproken: plaatsingsmogelijkheden en -moeilijkheden, afwerking rond ramen en deuren, etc. Namiddag gaat u zelf aan de slag met E-Board® en leert u hoe de theorie om te zetten in een eindproduct.

Deze opleiding is gericht op zowel particulieren als aannemers en kan ook op maat van uw bedrijf georganiseerd worden.

  • Voor wie: Particulieren en aannemers
  • Waar: Houthalen
  • Duur: Hele dag

Graag een opleiding op maat?

Dat kan voor groepen vanaf 10 personen!

Bent u werkgever en op zoek naar een gepaste opleiding voor uw medewerkers betreffende gevels of straat? Wij verzorgen ook opleidingen op maat voor groepen vanaf 10 personen.

Samen met u overleggen we graag het onderwerp, het programma, het tijdstip en de locatie van de opleiding. 

Voor meer informatie gelieve contact op te nemen via academy@vandersanden.com of telefonisch via 089/510 160.

Opleidingen voor uw medewerkers

Tegemoetkoming in uw loonkost

Het democenter van Vandersanden werd als opleidingscentrum erkend door het Fonds voor Vakopleiding in de Bouwnijverheid (Constructiv). Dit betekent dat Vandersanden opleidingen kan geven aan aannemers (arbeiders die behoren tot het Paritair Comité 124). Constructiv betaalt een deel van de loonkost (15 €/uur/arbeider) van deze arbeiders terug aan de werkgever wanneer de opleiding tijdens de werkuren valt. Let wel: dit is enkel van toepassing voor arbeiders, niet voor de werkgevers.

De Constructiv - erkende opleiding dient aangevraagd te worden door het bedrijf van de arbeider die de opleiding wenst te volgen. Daartoe dient het aannemersbedrijf een speciaal aanvraagformulier in te vullen van Constructiv.

Schrijf u in voor de E-Board® opleiding!