Alles over het plaatsen van E-Board®

 
Alles over het plaatsen van gevelbekleding E-Board®
E-Board® plaatsen is uiterst gemakkelijk. Toch raden we u aan om even de instructiefilmpjes en handleiding over E-Board® gevelbekleding in te kijken. Dan krijgt u meteen een duidelijker beeld. Of bent u een bouwprofessional of doe-het-zelver en wilt u de E-Board® opleiding volgen? Op deze pagina vindt u alle info over het plaatsen en laten plaatsen van E-Board®.

E-Board® gevelbekleding laten plaatsen?

Gebruik dan onze online tool en kom in contact met onze specialisten.
Het zijn ervaren vakmensen in het plaatsen van E-Board® gevelbekleding. Ze bezorgen u graag een offerte op maat.

E-Board® gevelbekleding zelf plaatsen?

Bent u een gedreven doe-het-zelver?
Dan kunt u E-Board® gerust zelf plaatsen.
De bouwhandelaar in uw buurt levert het volledige E-Board® pakket ter plaatse.

Bereken in 4 stappen uw materiaalprijs!

Benieuwd wat een E-Board® gevel kost voor uw project?
Bereken met onze handige E-Board® calculatietool zelf de kostprijs van de E-Board® materialen voor uw woning.

Download de plaatsingshandleiding

De plaatsingshandleiding voor E-Board® gevelbeklding krijgt u bij de levering. Benieuwd? Download hem nu al en ontdek een stappenplan, verwerkingsadviezen, detailtekeningen en meer...

How-to video's: stap voor stap

Kijk hoe u zelf uw woning kan isoleren en renoveren met E-Board® gevelbekleding dankzij de handige "how-to" filmpjes. In 13 korte, maar gedetailleerde lessen leggen we u alles uit. Van hoe u er best aan begint, tot hoe u uw ramen en dak afwerkt en alles invoegt. Stap voor stap leert u alles.

Hoe werk ik met E-Board®?

Technische informatie

Meer weten over de technische samenstelling van de E-Board® isolatiepanelen? We zetten de specificaties en voordelen op een rijtje.

Doe inspiratie op in ons grote E-Board® lookbook

In het 'lookbook' vindt u voorbeelden van gevels bekleed en geïsoleerd met E-Board®. Selecteer op bouwstijl, met voeg of zonder voeg, … En laat u inspireren!

E-board® opleiding volgen?

Wilt u als professional E-Board® gevelbekleding leren plaatsen? Zodat u opdrachten van bouwheren en aannemers voor gevels in E-Board® kunt uitvoeren? Of wil u als doe-het-zelver graag uw eigen woning onder handen nemen? Meld u aan voor onze E-Board® opleidingen.