Het pand, geheel voorzien van diverse horeca-gelegenheden, werd compleet gestript en vernieuwd, zowel van buiten als van binnen. Dit moest plaatsvinden op de historische fundering, waar geen grondwerken waren toegestaan. Daarom werd gezocht naar een lichtgewicht oplossing, die ook logistiek gezien snel en efficiënt te verwerken was. Het E-Board® systeem bood een circa 75% lichter systeem, dat tevens extra creatieve vrijheid gaf voor het verwerken van een bijzonder reliëf in de gevel. Het E-Board® gevelisolatiesysteem stond ook garant voor de plafondbekleding langs de pui aan de voorzijde.
Het systeem bood een circa 75% lichtere gevel, extra creatieve vrijheid voor een bijzonder reliëf in zowel gevel als plafond.

Transformatie: CappuVino Groningen

Projectinformatie

Type: 
Projectbouw
Stijl: 
Modern