Rustieke uitstraling

Welk plan hadden Edwin en Suzanne voor hun rijwoning? Extra isoleren en een nieuwe bakstenen gevel met een iets rustieker karakter. En kwaliteit staat bij hen voorop. Ze vertellen: “We hebben veel tijd en moeite gestoken in de zoektocht naar de geschikte aannemer. Iemand die we echt konden vertrouwen. Op dat vlak zijn we mensen die graag de juiste partner vinden.”
 
De aannemer stelde E-Board® voor, dé oplossing voor hun twee vragen. Edwin en Suzanne: “We hadden nog nooit van deze techniek gehoord. Maar onze aannemer wist ons van de kwaliteit te overtuigen.” Eerst de achtergevel, en hier stond de aannemer al voor een uitdaging. Er waren veel  oneffenheden van soms 4 cm. Deze moest hij eerst vakkundig gelijkmaken. Suzanne en Edwin vonden het resultaat na de plaatsing van de eerste E-Board® panelen zo goed. En daarom gaven ze al tijdens de werken van de achtergevel groen licht voor de renovatie van de voorgevel.
 
 
Deze gevelsteen straalde het rustieke karakter uit waar we naar op zoek waren. Het resultaat mag er zijn.
“Als baksteen kozen we de Oud Halewijn uit het ruime gamma. Deze gevelsteen straalde het rustieke karakter uit waar we naar op zoek waren. Het resultaat mag er zijn. We zijn er trots op!”, zeggen ze tevreden. In combinatie met een beige voeg en dorpels in blauwe steen creëerden ze het gezochte effect.

Gebruikte steenstrips

 • Rustieke uitstraling

  Projectinformatie

  Type: 
  Renovatie
  Voeg: 
  Met voeg
  Stijl: 
  Klassiek