Primeur: Wij tonen op bis Gent een nieuw gamma bakstenen

Primeur: Wij tonen op bis Gent een nieuw gamma bakstenen

Geschreven op 05/10/2017

Ons gamma is vanaf nu aangevuld met o.a. strakke strengpersstenen en karaktervolle grijs gesmoorde gevelstenen. De bouwer of verbouwer kiest bij Vandersanden Group vanaf nu uit bijna 200 gevelstenen. Voorlopig worden deze nieuwe gevelstenen nog niet getoond op de website. Wil je ze al live eens zien, kom dan zeker naar de bis beurs.
 

Vraag naar je waardebon van €250.

 

Deze korting geldt op de nieuwste Wasserstrich bakstenen of wanneer u kiest voor een gevelsteen in het LF40 formaat.  Dankzij de Wasserstrich techniek hebben de bakstenen een licht gestructureerde textuur. De kleurtinten variëren van zachtgrijs, bruin tot beige. Het resultaat: 5 aardse tinten met een licht gestreept oppervlak. Perfect op maat voor unieke, fascinerende gevels in harmonie met de natuur.

Een langformaat 40 gevelsteen is 24cm lang, 9cm breed en 4cm hoog. Een lange, smalle steen dus waarmee u de horizontale lijnen van een gevel extra benadrukt. Het nieuwe formaat is verkrijgbaar in 6 kleuren: Antro, Imperia, Lithium, Safora, Reno en Omega. LF40 benadrukt de horizontale dimensie van een gevel. Een gebouw lijkt niet alleen breder, maar heeft ook een elegante uitstraling.
 

Vandersanden Group op bis: Hal 1, stand 1220