De goede voornemens voor 2016

De goede voornemens voor 2016

Bloggewijs heb ik de eer om je namens alle collega’s bij Vandersanden Group een schitterend en gezond 2016 toe te wensen. Mag je grootste droom realiteit worden. Is dat een bouw- of verbouwdroom, dan wens ik je dat nog vuriger toe.

Nieuwjaarsbrief

Traditioneel spreken we bij de start van een nieuw jaar goede voornemens uit. Waar gaan we dit jaar voor? Wat proberen we te laten? Wat zou ons gelukkig maken?
Je hebt misschien een persoonlijk lijstje opgesteld, hetzelfde geldt voor ons. Wie weet zijn er raakvlakken en kunnen we je inspireren in het behalen van je doelen. Of je gewoon van dienst zijn, want ook op dat vlak willen we altijd beter doen. Dat is al goed voornemen nr. 1.
 

Waar gaan we dit jaar nog voor?

Content, content en nog eens content. Er is veel vraag naar duidelijke informatie over bouwmaterialen en bouwprocessen. Maar evengoed zoeken mensen naar inspirerende bouwcases, toffe ideeën voor hun eigen project of een mogelijke oplossing voor een probleem. We zijn het voorbije jaar gestart met deze blog om onze eigen (baksteen)kennis op een vlotte manier naar buiten te brengen. Goed voornemen nr. 2 is je elke week een interessant topic voorschotelen. Speciale baksteenarchitectuur, een technisch wist-je-datje, bruikbare of gewoonweg leuke randinformatie. We hebben voor de komende maanden al heel wat ideeën in onze blogkalender gestoken. Blijf je toch een beetje op je honger zitten, laat het ons zeker weten. We zijn flexibel.

Misschien goed om weten

Ik kan alvast meegeven dat we op Batibouw een nieuw baksteenproduct lanceren. Je bent van harte uitgenodigd voor een bezoekje op onze stand, centraal in paleis 5. Beter nog: geef je ons op tijd een seintje, dan sturen we met plezier een gratis toegangsticket. Zolang de voorraad strekt.
 

Wat wensen we voor onszelf?

Eigenlijk hetzelfde als de vorige jaren: veel mooie realisaties met onze producten. Maar vooral wensen we ons heel tevreden klanten toe. Heel tevreden over onze bakstenen en baksteenoplossingen, heel tevreden over onze service en buitengewoon tevreden over hun bouwproject. Op zich is dat geen nieuw voornemen, maar even oud als Steenfabrieken Vandersanden zelf. Al ietsje meer dan 90 jaar dus.
 
Beste lezer, een steengoed 2016.
About the author
Dominique Nassen | Marketing Manager en een echte baksteen-nerd met ruim 2 decennia ervaring op de teller. Houdt van een goede discussie, én van teamwork. Bijna zoveel als van de Italiaanse keuken. Verliest zijn cool compleet als één van beide voetbalzonen scoort. Of net niet scoort.