Kies uw steen uit meer dan 100 kleuren!

De kleur van de E-Board® baksteenstrips voor uw gevel kiest u zelf uit het uitgebreide aanbod van kwalitatieve Vandersanden gevelstenen. Strak, modern of gezellige nostalgie. U bepaalt zelf de stijl die bij u past.

Afgewerkt met hoogkwalitatieve baksteenstrips

Het E-Board® isolatiesysteem is afgewerkt met kwalitatieve baksteenstrips. Ze zijn 2 cm dik en worden met speciaal ontwikkelde mortellijm op de isolatieplaten gelijmd. Het eindresultaat is exact hetzelfde als een traditionele bakstenen buitenmuur. Uw baksteen kiest u uit het uitgebreide gamma van Vandersanden, het grootste baksteen producerende familiebedrijf in Europa. De gevelstenen zijn niet alleen mooi en kwalitatief, ook duurzaam. Over de hele lijn. Baksteen is een natuurproduct en gaat meer dan 100 jaar mee. Maar de gevelstenen van Vandersanden zijn ook duurzaam geproduceerd, met zorg voor het milieu. Stuk voor stuk met liefde en vakmanschap.

Bij Vandersanden heeft u de keuze uit gezaagde steenstrips en ECO baksteenstrips

Gezaagde steenstrips

De klassieke gezaagde steenstrips zijn 2 cm dik en zijn gezaagd van volle bakstenen. U kiest een baksteenkleur uit het aanbod van Vandersanden en wij zagen er steenstrips van. Bekijk het volledige assortiment baksteenkleuren.

Malgevormde ECO baksteenstrips

De nieuwe unieke ECO baksteenstrips (in handvorm of wasserstrich) worden niet verzaagd uit volle bakstenen, maar rechtstreeks in speciale mallen gevormd en gebakken, zelfs in het veel gevraagde extra lange formaat. Daardoor is er nog minder verlies van materiaal, grondstoffen en energie. Met ECO baksteenstrips wint u dus drie keer: ecologisch, esthetisch en financieel.

De voordelen van ECO baksteenstrips