Showroom Spouwen open op Zondag 14/05
28/04/2017

Nieuwsoverzicht
Gaat u bouwen of verbouwen? En heeft u tal van vragen over baksteen, gevelisolatie of kleiklinkers? Kom dan zeker langs in onze showroom. Op zondag 14 mei is de toonzaal in Spouwen uitzonderlijk geopend van 10u tot 17u.
 
Op zoek naar een baksteen of vragen omtrent uw bouw- of renovatieproject?

Kom uw baksteen kiezen uit een uitgebreide waaier van meer dan 100 kleuren. Samen zoeken wij met u naar de perfecte baksteen voor uw bouwproject. Wilt u graag een strakke, voegloze gevel? Dan is onze Zero® misschien dé oplossing voor u. Of heeft u vragen omtrent het isoleren van uw bestaande woning? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij geven u graag advies over de beste manier van isoleren, want dat is ‘esoleren. U legt een isolerende laag rond uw buitenmuren en werkt uw bestaande gevel af met kwalitatieve baksteenstrips.

De koffie staat al klaar!

Wij heten u van harte welkom in onze showroom. Onze medewerkers helpen u graag met vakkunde en met de glimlach. U ontvangt van ons de nodige informatiebrochures, gratis stalen en een lijst met referentieadressen. Zo kunt u realisaties met onze producten bekijken in uw buurt.

Onze toonzaal in Spouwen is zondag 14 mei open van 10u tot 17u. Ook op zaterdag zijn wij open van 9u tot 12u30. Bekijk de openingsuren en de routebeschrijving van al onze toonzalen.

Tot dan!