Batibouw wedstrijd: win 1 van de 10 waardebonnen van €1.000
31/01/2017

Nieuwsoverzicht
Voor wie op zoek is naar een originele baksteen moet zeker ons nieuwste gamma bekijken. 5  zachte, naturelle kleuren met een Wasserstrich afwerking en 6 bakstenen in het nieuwe langformaat 40. Kiest u voor één van deze meest recent ontwikkelde bakstenen, dan profiteert u van een exclusieve lanceringskorting van €250. Deze korting is een Batibouwactie. Bezoek onze stand en vraag naar uw kortingsbon. Batibouw: Hal 5 stand 207
 
€250 korting op nieuwste Wasserstrich bakstenen en langformaat 40
 
Ontdek de 5 nieuwe Wasserstrich bakstenen: warm van kleur, met een aparte structuur, en uniek in het straatbeeld.
 
Hagen WS: grijze basis met witte, zachtgrijze tot bruinige nuances
Haldor WS: grijze basis met witte en grijze nuances en donkere sintelvlekken
Berit WS: grijze basis met lichte, gele en blauwe nuances
Runar WS: grijs-beige basis met lichte nuances
Flemming WS: donkerbruin-grijze basis met zachte nuances
 
Dankzij de Wasserstrich techniek hebben deze bakstenen een licht gestructureerde textuur. De kleurtinten variëren van zacht grijs, bruin tot beige. Het resultaat: 5 aardse tinten met een licht gestreept oppervlak. Perfect op maat voor unieke, fascinerende gevels in harmonie met de natuur.
 

Langformaat 40

 
Een langformaat 40 gevelsteen is 24cm lang, 9cm breed en 4cm hoog. Een lange, smalle steen dus waarmee je de horizontale lijnen van een gevel extra benadrukt. Het nieuwe formaat is verkrijgbaar in 6 kleuren: Antro, Imperia, Lithium, Safora, Reno en Omega. LF40 benadrukt de horizontale dimensie van een gevel. Een gebouw lijkt niet alleen breder, maar heeft ook een elegante uitstraling.
 
Win 1 van de 10 waardebonnen van € 1.000!
 
Om kans te maken op één van deze cadeaubonnen volstaat het om deel te nemen aan een zoekactie op de Vandersanden website. Vanaf 16 februari verstopt Vandersanden 3 bakstenen cadeautjes op zijn website. Wie één van deze cadeautjes vindt, doet dadelijk ook een gooi naar één van de 10 waardebonnen van 1.000 euro. De winnaars kunnen dit bedrag naar keuze besteden aan gevelstenen, kleiklinkers of E-Board gevelisolatie. 
 
Wie graag wil deelnemen kan zich nu al aanmelden op www.10x1000.be. Zij krijgen op 16 februari een persoonlijke uitnodiging om deel te nemen aan de wedstrijd.
 
Gratis esolatiegids + tot € 250 korting op E-Board
Vandersanden Group verzamelde alle informatie in een lijvige esolatiegids. Deze kan u gratis downloaden op: www.esoleren.be.
Bezoek zeker de stand en vraag naar uw waardebon. Bij aankoop van E-Board buitengevelisolatie ontvangt u een korting tot 250 euro.