6de Innovatie Award is voor Vandersanden Group
28/11/2013

Nieuwsoverzicht

Door succesvolle innovaties uit eigen streek in de kijker te zetten, wil Voka Limburg (BE) bedrijven en organisaties verder inspireren en stimuleren om na te denken over hun producten en diensten. En daarmee ook te blijven innoveren. Vandersanden Group volgt met deze award Visys, Melotte, Z-Group en Bio-racer op.

Brick Solutions

De laatste jaren zette Vandersanden Group fors in op innovatie, met een aparte afdeling Brick Solutions. Zij zorgden al voor voegloos metselwerk met Zero en isolatie van buitengevels met het E-Brick of E-Boardsysteem. Deze Innovatie Award werd toegekend voor hun laatste innovatie Signa. Het systeem bestaat uit panelen die bekleed worden met duurzame baksteenstrips in alle mogelijke patronen. Voor de strips kan je uit het hele kleurengamma van Vandersanden Group kiezen. Dat betekent voor de architect een ongekende vrijheid om de meest creatieve baksteenpatronen te ontwerpen. Maarten Leën, Business Development Manager, nam met trots deze award in ontvangst: “We zijn heel blij met de Innovation Award. Het is een leuke erkenning voor Vandersanden Group. Zeker omdat we in een klassieke sector zitten. Het blijft belangrijk om innovatief uit de hoek te komen, om te durven investeren in innovatie en daardoor werkgelegenheid te creëren. Deze award stimuleert dat alleen nog meer.”

Het is al de 2de award die Vandersanden Group voor Signa in de wacht sleept. Eerder dit jaar ontving het de Golden A’ Design Award in Como (Italië).