Showroom in Spouwen open op Zondag 14/05

Ga je bouwen of verbouwen? En heb je tal van vragen over baksteen, gevelisolatie of kleiklinkers? Kom dan zeker langs in onze showroom. Op zondag 14 mei is de showroom in Spouwen uitzonderlijk geopend van 10u tot 17u.

Op zoek naar een baksteen of vragen omtrent jouw bouw- of renovatieproject?

Kom je baksteen kiezen uit een uitgebreide waaier van meer dan 100 kleuren. Samen zoeken wij met jou naar de perfecte baksteen voor je bouwproject. Wil je graag een strakke, voegloze gevel? Dan is onze Zero® misschien dé oplossing. Of heb je vragen omtrent het isoleren van je bestaande woning? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij geven je graag advies over de beste manier van isoleren, want dat is ‘esoleren’. Je legt een isolerende laag rond de buitenmuren van je woning en werkt je bestaande gevel af met kwalitatieve baksteenstrips.
 

De koffie staat al klaar!

Wij heten je van harte welkom in onze showroom. Onze medewerkers helpen je graag met vakkunde en met de glimlach. Je ontvangt van ons de nodige informatiebrochures, gratis stalen en een lijst met referentieadressen. Zo kan je realisaties met onze producten bekijken in jouw buurt. Onze showroom in Spouwen is zondag 14 mei open van 10u tot 17u. Ook op zaterdag zijn wij open van 9u tot 12u30. Bekijk de openingsuren en de routebeschrijving van al onze toonzalen.
 
Tot dan!
About the author
Ann Bellinkx | Websitespecialiste en onderhandelaar voor de beste mediadeals. Ze komt graag to the point, houdt van alles wat homemade is en heeft een zwak voor mooie stofjes. Genieten is voor haar quality time met haar gezin en gezellige etentjes.