3 dingen die je nog niet wist van onze website

Het is de moeite om www.vandersandengroup.be in detail te bekijken. Op onze site vind je heel wat handige hulpmiddelen waarop je kan terugvallen tijdens je bouw of verbouwproject. Hier zijn 3 dingen die je misschien nog niet wist.

1/ Downloads

Klik op de homepage op de knop ‘Downloads’ en je komt terecht in ons downloadcenter. Het is een compleet overzicht van alle downloads per productgroep. Dat gaat van technische fiches en bestekteksten tot folders en verwerkingsadviezen.
 
Kies je bijvoorbeeld voor Bricks, zie je algemene downloads, zoals brochures, en downloads van alle gevelstenen. Je kan ook een kleur zoeken op naam of nummer en bestekteksten, technische fiches, 3D texturen of de DoP (Declaration of Performance, enkel voor landen in de Europese Unie) downloaden.
 

2/ Productselector

Zowel voor de gevelstenen als de kleiklinkers hebben we een productselector. Hierin vind je het hele assortiment. Met het keuzemenu ga je door kleuren, formaten en stijlen. Ideaal om zelf te gebruiken of aan te raden aan mensen die nog geen gevelsteen of kleiklinker kozen.
 
 

3/ Calculatietool (E-Board)

Met de calculatietool bereken je snel en gemakkelijk hoeveel materiaal je nodig hebt als je E-Board gebruikt voor een project of woning. Daarbij krijg je, als je dat wilt, een indicatieve offerte via e-mail. Bij deze mail zit ook een overzicht van je ingave en een voorbeeldbestelbon voor een handelaar naar keuze.
 
Ga dus zeker regelmatig kijken op www.vandersandengroup.be.
 

Vragen?

Heb je specifiekere vragen? Bel ons op het nummer 089 510 140 of mail ons: info@vandersanden.com.
About the author
Heleen Grootaers | Interne communicator en Email Marketing specialiste. Ze ziet onmiddellijk dt-fouten, houdt het kort en krachtig en googelt heeeel graag. Wil je haar aandacht? Zeg gewoon New York en ze is all ears.