Uw gevel in 3D

Stel uw architect voor een 3D tekening te maken van uw gevel, dan ziet u met eigen ogen hoe een bepaald formaat of kleur gevelsteen eruitziet op uw gevel. Uw architect kan hiervoor in de productselector bij de kleur van de door u gekozen steen de 3D mapping downloaden.

Laat zoveel mogelijk stenen leveren in 1 keer

Probeer altijd om de totaal benodigde hoeveelheid gevelstenen in 1 keer te laten leveren. De maat van bakstenen kan namelijk lichtjes verschillen tussen de productielocaties en productieseries. Als u in meerdere keren moet laten leveren, hou dan steeds voldoende stenen achter om te mengen met de nieuwe levering.

Meng zeker uw gevelstenen

Voor een mooie kleurschakering zonder storende kleurverschillen in het gevelvlak, mengt u best de stenen uit 4 à 5 pakken. U raapt de stenen diagonaal af, zoals aangegeven op het schema in elk pak.

Zero-werf opstarten

Laat ons weten wanneer u of uw aannemer start met het bouwen van uw gevel met de voegloze Zero®-stenen. De eerste metseldag sturen wij een ervaren medewerker, die gratis de werf helpt opstarten. U of uw aannemer kan uw gevel dan probleemloos tot in het kleinste detail perfect afwerken.

Pagina's